.

2021 FRENDS FESTIVAL je OKUPIO LjUBITELjE AMERIČKIH ROBNIH MARKI I KULTURE POD PLAVIM NEBOM U ČEŠKOJ

02-09-2021

14. avgusta je na trkačkoj stazi Pardubice zavladao Američki duh. Bili su prisutni automobili, vojna oprema, show Američkih starosedeoca, rodeo, Western show, show drvoseča i puno country zvuka i dobrog roštilja. Uz mere sprečavanja širenja Covid-19 na umu, organizatori Friend festa, uspeli su da organizuju događaj na uobičajenom nivou. Ljubitelji Američkih automobila su uživali u izloženim najpoznatijim i najpopularnijim američkim muscle i sportskim automobilima – jedna od največih atrakcija događaja, a posebno za ljubitelje Ford Mustang-a. Festival je ponudio ne samo najveći show klasika američke automobilske industrije, nego i neko iskustvo za ljubitelje američkih motcikala velike trojke Harley-Devidson, Indian i Victory, koji su takođe mogli uživati u predstavi.

Američki ukusi su bili oni koji se nisu smeli propustiti – sveži hot-dogovi i sočni burgeri.  Budući da su se na prethodnom događaju grickalice i ulična hrana pokazali kao uspešan pristup, bili su takođe prisutni i ove godine. A čvršći momci bili su izazvani da se takmiće u jedenju čili papričica.

Tim Prista Oil Češke je bio prisutan sa svojim Texaco šatorom kako bi se susreo sa klijentima i partnerima uz hladno piće i zabavio se zajedno uz dobru hranu i muziku. Hvala svima koji su posetili Pristinu Češku Texaco zonu!

Nazad