.

Friends Fest 2020 je okupio ljubitelje američkih automobile u Češkoj Republici i ove godine

17-09-2020

Festival je svoje posetioce dočekao fantastičnim automobilima, divnim motorima, indijanskim selom, neverovatnim muzičkim performansima, prezentacijom američkih sportova, Chilli takmičenjem i mnoštvom zabave za decu i njihove roditelje

15. Avgust 2020 - Friends Fest 2020 festival održan je još jednom u gradu Pardubice.

Naša kompanija Prista Oil Češka – takođe je učestvovala na ovom festivalu (https://friendsfest.cz/en) kao njen značajan partner – ne po prvi put. Čitav festival je organizovan na taj način da zadovolji sve uslove i odredbe češke vlade koje se odnosi na situaciju sa virusom Covid-19.

Šta je tačno Friends Fest? To je festival ispunjen zabavom, smehom, muzikom, moćnim američkim automobilima, vojnom opremom i odličnom hranom. Čitav dogođaj je prožet američkim duhom. Organizovan je od strane kompanije AUTO IN Company, koja nije samo naš značajan potrošač već posebno takođe je naš partner. Prista Oil Czech je bila prisutna na festivalu na izložbenom prostoru odmah uz festivalski VIP šator. Posetioci festivala su mogli da se odmore u našoj Relax zoni i uživaju u savršenim hot dogovima našeg Jakuba.

Naš štand su takođe posetili mnogi naši potrošači i zahvaljujemo se svima na provedenom vremenu s nama. Takođe se zahvaljujemo Olio Češka, koji su nam obezbedili kompletnu organizacionu pomoć, tako da se čitav događaj održao bez ikakvog problema.

Izražavamo našu zahvalnost i jedva čekamo naredne godine.

Ing. Jan Bašta

General Manager

Nazad