.

PRISTA SNABDEVA TEXACO MAZIVIMA FLOTU VODEĆEG PREVOZNIKA U MAĐARSKOJ

13-04-2017

Vrhunska Texaco maziva štite motore i ostale delove flote Horváth Rudolf Intertransport, jer je Prista Oil Mađarska kao ovlašćeni uvoznik brenda nedavno pobedio na izboru snabdevača za 2017. mađarskog prevoznika.

Horváth Rudolf Intertransport je najveći prevoznik i transporter u zemlji koji je u potpunosti u mađarskom vlasništvu, sa flotom od blizu 300 Scania, Volvo and Mercedes Benz kamiona.

Prista Oil Mađarska će snabdevati vrhunskim Ursa motornim uljima i menjačkim uljima njihov servis u bazi Hatvan, Mađarska.

Texaco maziva su razvijena i proizvedena od strane Chevron Corporation, druge najveće US energetske kompanije i jedne od najvećih kompanija na svetu. Chevron proizvodi sve komponente svojih maziva, od superiornih baznih ulja do najnaprednijih aditiva u okviru svoje mreže širom sveta. Gotovi proizvodi za Evropu se dobijaju u Chevronovom pogonu u Belgiji: Prista Oil uvozi proizvode u Mađarsku direktno iz ovog proizvodnog pogona.

Prista Oil Holding je jedan od najvećih proizvođača, trgovaca i distributera maziva, mazivih masti i specijalnih fluida u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa uticajem u 14 zemalja oko Evrope i Centralnoj Aziji. Prista Oil je jedini ovlašćeni uvoznik Chevronovih Texaco proizvoda u CEE regiji.

Nazad