.

Prva konferencija tehnike u Orenburgu, Rusija, prezentovala najnovije proizvodne inovacije Prista Oil Holdinga

13-09-2017

24. avgusta 2017. u Orenburgu, uz podršku Inventum LLC koji je zvanični predstavnik Prista Oil Holdinga u Rusiji, održala se prva konferencija tehnike za krajnje korisnike proizvoda. Osnovni cilj ovog događaja je bilo predstavljanje ključnih prednosti visoko tehnoloških proizvoda Priste Oil.

Više od 30 kompanija iz regije Orenburga koje su u naftnom i gasnom segmentu poslovanja su prisustvovale događaju, kao i kompanije koje se bave poljoprivredom i transportom ljudi i tereta. Među učesnicima nisu bili samo rukovodioci tehničkih sektora već i iz samog vrha kompanija – oni koji donose ključne odluke u kupovini maziva za svoje potrebe u poslovanju, radna komercijalna vozila i specijalnu opremu.

Konferencija je bila organizovana od strane Inventum LLC zajedno sa distributerom Prista proizvoda u regiji Orenburg – Prima Oil (Orenburg).

Ovo je bio prvi sastanak koji je održan za krajnje korisnike u Rusiji na kojem su prezentovane poslednje novine u proizvodnom programu Prista maziva, kao i novi program tehničke podrške koja je sastavna i vrlo značajna karakteristika klijentu orijentisane kompanije.

Nazad