.

Razmena iskustava i ideja održala se 7. septembra u Rusama, Bugarskoj na PRVOJ KONFERENCIJI PRISTA® DISTRIBUTERA IZ RUSIJE

03-10-2017

07.09.2017. u Rusama, Bugarska, Prista Oil tim je bio domaćin konferencije za distributere Inventuma – zvaničnog predstavnika Prista Oil Holdinga u Rusiji. Oko 15 partnera iz različitih regiona Ruske Federacije je učestvovalo na njoj.

Za ruske distributere to je bio prvi sastanak na ovom nivou koji je održan u Bugarskoj.  Osnovni cilj okupljanja je bila prezentacija Prista Oil proizvodnje, strategije za prodor na rusko tržište, rezultata poslovnih aktivnosti u 2017. kao i diskusija o komercijalnim predlozima. Tokom konferecije, učesnici su razmenili informacije oko poslovnih projekata prodaje Prista® maziva i specijalnih fluida, otkrivajući specifičnosti svojih regiona.

Značaj ovog događaja je takođe potvrdio i Izvršni direktor Inventuma – gospodin Pavel Lisovsky: "Prioritetni cilj naše kompanije je da nudi visoko kvalitetne proizvode dobijene najnovijom tehnologijom u Bugarskoj, u fabrikama u Rusama i Sofiji. Postavka naše kompanije je prvi korak ka postizanju uspeha - Inventum ima iskusan prodajni tim i obežbeđuje tehničku, marketinšku i informacionu podršku svojim potrošačima. Nastavićemo da organizujemo ovakve događaje radi pravovremenog informisanja naših partnera o prednostima proizvoda proizvedenih od strane Prista Oil Holding.”

Zauzvrat, akcionar i član Upravnog odbora direktora gospodin Milen Boychev se zahvalio svim učesnicima i ukazao na najveće potencijale razvoja prodaje Prista® proizvoda na ruskom tržištu: "Zahvaljujem se svim našim partnerima što su izabrali nas za saradnju! Vidimo veliki potencijal za uspešan posao u Rusiji i nastavićemo da, korak po korak, težimo postavljenim ciljevima!"

Nazad