.

ZNAČAJAN RAST PRODAJE PRISTE OIL KOMPANIJAMA SKUBI I BOSCH U MAĐARSKOJ

16-01-2020

Eva Bakonyi, odgovorna za prodaju maziva u Mađarskoj, je izvestila o velikom uspehu u pokretanju Texaco Delo portfolia unutar mađarske SKUBA maloprodajne mreže kao i unapređenju HAVOLINE prodaje u Bosch Service mreži.

SKUBA je najveći distributer rezervnih delova za kamione u istočnoj Evropi. Od 2001. godine oni rade kroz 9 trgovinskih objekata u Mađarskoj, tradicionalno nudeći Mobil and Agip proizvode. Primenjujući korak po korak pristup, Eva se dogovorila s njima da poručuju Texaco Delo. Zahvaljujući pozitivnom prvom iskustvu i Evinoj upornosti, sada je SKUBA mreža već redovan kupac u Mađarskoj, pri čemu su organizovane zajedničke specijalne promocije i reklamiranje sa Prista Oil Mađarska.

Bosch Service mreža poseduje 101 servisni objekat u Mađarskoj. Saradnja sa 3 objekta je započela 2016. sa veoma ograničenim portfoliom. Od kada je Eva preuzela odgovornost za ovog ključnog kupca, Havoline prodaja se povećala za 28% u 2018., a zatim za 29% u 2019. Trenutno imamo 32 redovna kupca u mreži,koji su takođe i aktivni članovi Prista-Bosch-Texaco programa lojalnosti.

Čestitamo Evinom uspehu, to je važan korak u povećanju prepoznatljivosti Texaco Brenda u Mađarskoj.

Nazad